Cart 0

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kunt op verschillende manieren je bestelde documenten betalen. Ook voor betalingen van buitenlandse rekeningen bieden wij oplossingen. Tijdens het betaalproces kun je kiezen voor betalen met je creditcard, met je pinpas via iDEAL/Mister Cash/SOFORT, via Paypal of vooruitbetalen middels overboeking bij je bank door betaling van de factuur. Wij rekenen geen extra kosten voor het betalen met je creditcard. Woon je niet in Nederland dan kunt u zoals u gewend bent met je creditcard betalen dan wel via SOFORT of Mister Cash. En Last but not least, ook met Bitcoin kun je bij ons betalen!

Het voordeel van betalen met iDEAL is dat je in jouw eigen vertrouwde bankomgeving terecht komt en de bestelling na betaling gelijk verwerkt wordt. Momenteel zijn alle grote banken bij iDEAL aangesloten.

Als je kiest voor vooruitbetaling middels een factuur wordt de bestelling pas verwerkt indien de betaling binnen is. Een mail dat de betaling is gedaan (met screenshot) wordt gewaardeerd!

Je ontvangt overigens in beide gevallen een e-mail per factuur met vermelding van BTW. Als je dus met zakelijke doeleinden een bestelling doet, dan kan je de betreffende factuur voor je eigen administratie gebruiken.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

De op onze website getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Op de factuur die je krijgt staat de BTW gespecificeerd.

Hoe verloopt een orderafhandeling?

Je selecteert de gewenste documenten, legt ze in de winkelwagen en drukt op de reken af knop. Vervolgens selecteer je de gewenste betaalmethode, accepteert de algemene voorwaarde en plaatst de bestelling. Daarna loop je het door jou gewende betaalproces met je betaalprovider door. Nadat je het betalingsproces hebt doorlopen kom je weer terug op de site en zie je de orderdetails nogmaals. Binnen enkele minuten ontvang je het document op het door jou opgegeven mailadres.