Cart 0

WAAROM PENSIOENCONTRACT?

Waarom zou ik een pensioen-, lijfrenteberekening of pensioenovereenkomst bij PensioenContract laten maken of downloaden?

Bij PensioenContract.nl voldoen de berekeningen en overeenkomsten aan alle fiscaal-juridische eisen. De jaarlijkse pensioen-, lijfenteberekeningen worden standaard met een fiscale en commerciële berekening geleverd. Na je bestelling wordt de pensioenberekening zo spoedig mogelijk na de ontvangst van de betreffende informatie opgesteld en naar je mailadres gestuurd.

Klantgerichtheid, hoogwaardige dienstverlening, snelheid en accuraatheid zijn de kernwaarden van PensioenContract.nl. Onze pro-actieve fiscaal-juristen zijn lid van de beroepsgroep voor fiscalisten (RB) en juristen (NEVOA) en zijn verplicht om jaarlijks cursussen te volgen en/of te geven om up-to-date te blijven.

Bij PensioenContract staan de documenten centraal. Deze documenten worden gemaakt door ervaren fiscaal-juristen. Verder bevat onze site geen banners, vragen wij je niet het hemd van het lijf. Alle gegevens die wij vragen hebben wij nodig voor de afhandeling van de orders. Wij sturen je geen nieuwsbrief als je daar niet om gevraagd hebt. En als je de nieuwsbrief wel krijgt (omdat je daar om gevraagd hebt) bevat deze onder andere nieuws over nieuwe producten van PensioenContract en fiscaal-juridische actualiteiten.

Voor maatwerk of bezwaar of beroepsprocedures inzake pensioenen of lijfrentes dan wel collectieve pensioenregelingen voor uw personeel kunt u contact met ons opnemen via mail: info@PensioenContract.nl of via de telefoon: 015 – 700 9714.

Algemene vragen over fiscaal-juridische onderwerpen of specifieke vragen over reorganisaties?

Ben je op zoek naar modellen of contracten over een ander of algemeen fiscaal of juridisch onderwerp dan kun je kijken op 1 van onze andere sites.

Op FiscaalContract zijn onze algemene fiscaal-juridische contracten te vinden. Zoekt u arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, geldleningsovereenkomsten, etc. en onze ondernemingsrechtelijke notulen, overeenkomsten, rekenmodellen of checklisten, etc. dan kun je hier een kijkje nemen.

Op ReorganisatieContract zijn onze brieven, verzoeken, rekenmodellen, checklisten en overeenkomsten te vinden aangaande fusies, splitsingen, inbreng eenmanszaak, geruisloze terugkeer, bedrijfsfusies, bedrijfsovernames, de bedrijfsopvolgingsfaciliteit, koopovereenkomsten aandeelhoudersbesluiten etc. De meeste reorganisaties zijn echter te complex om zelf uit te voeren. Wij hebben ontzettend veel ervaring met reorganisaties en raden u dan ook aan om dit door ons te laten uitvoeren. Wij loodsen u in eenvoudige taal door de vele keuze mogelijkheden en procedurele vereisten en deadlines. Daarnaast kunnen wij deze diensten, door onze ervaring, tegen scherpe prijzen aanbieden.